Това е специално издание на модела Continental, кръстено "80th Anniversary Coach

...
Това е специално издание на модела
Continental, кръстено "80th Anniversary Coach
Коментари Харесай

Lincoln вече с модел със “самоубийствени” врати - видео

Това е особено издание на модела Continental, кръстено "80th Anniversary Coach Door Edition, " от което ще бъда направени само 80 коли през идната година, а през 2020-а вече ще се прави серийно.

Във времената в които Америка стартира да забравя моделите седан – към този момент се приключва с моделите Ford Fusion, Chevrolet Impala, някои от известните модели на Cadillac, включително и модела CT6-V, въпреки всичко има лек светъл лъч – първокласният седан Lincoln Continental, към този момент и със задни порти отварящи се срещу посоката на придвижване.

Серията Continental 80th Anniversary Coach Door edition е с 15-на сантиметра по-дълъг от стандартния модел и дебютът му в 2019-а отбелязва 80-ата годишнина на името, а методът на отваряне на вратите отдава респект на моделите-икони на марката от интервала 1961-а – 1964-а година.



“Винаги сме желали моделът Continental да има врати отварящи се в средата на купето. ” - споделя дизайн-директорът на марката Дейвид Удхауз.

Серията Coach Door ще се прави в завода на компанията във Флет рок, Мичиган, както и другите “континентали ”, по-късно ще бъдат превозени в Бостън при каросеристите Cabot Coach Builders, където ще бъдат разрязани на две елементи, удължени и монтирани “самоубийствените ” им порти. Звучи малко комплицирано, само че подзходът не е нов. Къстъмайзерите удължават автомобили Lincoln още от времета на модела Town Car. От Lincoln проверяват и утвърждават всяка една от удължените версии, като държат много сериозно за здравината и коравината на купето.



Юбилейният модел може да бъде поръчан само със настоящия топ-мотор – 3.0л, двойно турбо V-6 making с мощ 400 к.с. Пълното задвижване е общоприетоо за модела.

Главната история при модела Continental е фокусът върху комфорта. Новита порти се отварят на цели 90 градуса, отваряйки удобен достъп до първокласните задни седалки. Естествено “самоубийствените ” врати не са единствено удобно улеснение, само че и стил. Налице е нова централна подпора за седящите откъм гърба, в която има сгъваема масичка и зарядно. В общи линии интериорът на удълженият модел повтаря този на общоприетия.

Серият Coach Door ще дебютира през следващия месецц на автосалона в Детройт, а за Китай дебютът е плануван за автосалона в Пекин през февруари. Предполага се че цената на модела ще надвиши $100 000.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР