Това е решение, което е било в процедура, то не

...
Това е решение, което е било в процедура, то не
Коментари Харесай

Ренегатът Радостин Василев: Изгонването на руски дипломати е обсъждано на закрито заседание на МС

„ Това е решение, което е било в процедура, то не е еднолично или едностранно. По-скоро би трябвало да бъде запитан министър председателят ”, добави министърът в оставка
Правителството е провело закрито оперативно съвещание, на което е разискван въпросът с експулсирането на 70 съветски дипломати от страната ни. Това заяви пред публицисти в Министерския съвет министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев, написа Българска телеграфна агенция.

„ Беше в закрито съвещание обсъждан въпросът, за жалост аз не мога да разгадавам елементи. Този факт е публично прочут “, уточни Василев.

„ За да се вземе такова решение, първо би трябвало да има отчети на службите, с които аз не съм осведомен. Това е решение, което е било в процедура, то не е еднолично или едностранно. По-скоро би трябвало да бъде запитан министър председателят, тъй като при него рапортуват всички ръководители на служби в България “, добави министърът в оставка, без да даде повече детайлности какво е обсъждано на съвещанието.

Според него в редиците на Българска социалистическа партия има опозиция по тематиката, защото това е обвързвано с „ възгледите на нейния електорат “.

Василев разяснява още, че не може да предвижда по какъв начин това ще се отрази на връзките в обединението. Той добави, че не е оптимист за основаването на ново държавно управление в границите на този парламент, след гласуването на вота на съмнение към сегашния кабинет с министър председател Кирил Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР