Това е провал за - като коалиция. С един спуснат,

...
Това е провал за - като коалиция. С един спуснат,
Коментари Харесай

Владимир Кисьов с критика към ГЕРБ: Трябваше да подкрепят Вили Лилков, не да издигат Хекимян

Това е неуспех за - като коалиция. С един спуснат, в нарушаване на всички правила, претендент за кмет в последната секунда. Те можеха да го записват и след това да го разгласят. Така някогашният основен договарящ за участието ни в Европейски Съюз Владимир Кисьов  Владимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, претендент за кмет на София, повдигнат от Съюз на демократичните сили. Кисьов е роден разяснява изборните резултати. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 665
" Той не се употребява с особена поддръжка, в това число и от конкурентните си сътрудници. Не чаках, че няма да отиде на балотаж. За това споделям цялостен неуспех ", счита някогашният началник на Общинския съвет. 

Според Кисьов кандидатурата на не е обсъждана нито на градски съвет, нито на народен съвет. И добави, че естествения ход е бил Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска да е претендент за кмет на столицата.

" Борисов трябваше да поддържа Вили Лилков. Но той не го направи, а издигна Хекимян ", означи Кисьов.

По думите му единственото му положително е изявлението от през днешния ден във Facebook – че би трябвало да се избира от държавна сигурност и държавна благосъстоятелност. „ Ако няма в София естествена сглобка – доста мъчно за ръководство с подобен разлюлян общински съвет “, сподели още той. 

Дали ще – ще поддържа зависи от държанието на ПП-ДБ. Ако се продължи с тази пренебрежителност, ще се зацикли. Трябва да се седне на масата и да се търси консенсус, който подсигурява европейското развиване на България, уточни още Кисьов. 

Кисьов бе безапелационен, че ще отиде да гласоподава. „ В никакъв случай няма да отиде гласа ми към БКП/. Но има районни кметове, за които ще отида да гласоподавам. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР