Това е поредното развитие по скандала с къщата в Барселона,

...
Това е поредното развитие по скандала с къщата в Барселона,
Коментари Харесай

Викнаха партньора за карти на Борисов в прокуратурата заради БарселонаГейт

Това е следващото развиване по абсурда с къщата в Барселона, който замеси името на Бойко Борисов в скица за пране на пари. Години наред не бе ясно какво тъкмо се случва и работи ли прокуратурата по следствието, само че след хипотетичния атентат против основния прокурор Иван Гешев и разгоралята се война сред него и Борислав Сарафов се заприказва, че обвинител №1 съзнателно държи на трупчета делото по БарселонаГейт. Сарафов също така съобщи, че с него се е свързал човек, който му е споделил, че следствието би трябвало да бъде прекъснато. 

 

Междувременно от прокуратурата отхвърлиха тези обвинявания. За да поддържат казаното разгласиха и прессъобщение, в която обясниха, че по проблема се работи интензивно и се превеждат задгранични документи. Малко по-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе привикан на разпит.

 

Къщата в Барселона, която попадна в епицентъра на големия скандал дружно с Борисов, бе населявана от моделката Борислава Йовчева, за която се твърди, че има дете точно от водача на ГЕРБ. Самият той е отричал неведнъж.

 

Александър Сталийски не е инцидентен човек. Той е прочут като “партньорът за карти ” на Бойко Борисов. Сталийски има връзки с моделката Вили Сечкова, назначена за почетен консул на Южна Корея за област Пловдив в края на мандата на ГЕРБ. 

 

Сталийски е апетитен за “входна врата ” към Борисов поради околните им връзки. Шефът на федерацията по културизъм играе постоянно белот и бридж с водача на ГЕРБ. Александър Сталийски през 2009 година беше разказан като “котарак №1 ” от някогашния министър председател Сергей Станишев като част от неофициален пернишки кръг " Котараците ", който е непосредствен до Бойко Борисов.

 

Сталийски и Сечкова са свързани и с банкрута на КТБ. След краха на банката те се оказаха измежду най-големите инвеститори в нея с общо 30 млн. лева и 5 млн. евро, които съумяха да спасят посредством цесии. Самият Цветан Василев твърди, че Александър Сталийски му е пращан от Борисов да събира рекет за него, а след това става индивидът на Делян Пеевски в присвояването на активите на КТБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР