Това е първата снимка на ченгето-герой, което бе „подпалено“ от

...
Това е първата снимка на ченгето-герой, което бе „подпалено“ от
Коментари Харесай

Българин преби и подпали двама полицаи на Острова ВИДЕО

Това е първата фотография на ченгето-герой, което бе „ подпалено “ от мъж, който след това бе упрекнат в нанасяне на тежка телесна щета и палеж, написа The Sun.


Вчера в съда се яви 30-годишен мъж, упрекнат в нахлуване против служител на реда, получил след това тежки изгаряния.

Българският жител Благовест Хаджигеоргиев, без непрекъснато престояване, беше упрекнат в тежка телесна щета с предумисъл против Даръл Марес и тенденциозен палеж с желание да заплаши живота му.



Инцидентът се случил пред учебно заведение в Нюкий. Полицаят е получил съществени изгаряния на ръцете и краката и е откаран в болница с „ животозастрашаващи рани “, до момента в който се е опитвал да се оправи с мъж, който е работил нападателно покрай учебно заведение Newquay Tretherras, в петък сутринта към 10.20 часа. По-късно стана ясно, че случаят по този начин или другояче не е бил обвързван с учебното заведение.



Българският обвиняем също беше упрекнат в опит за тежка телесна щета с предумисъл против втори служител на реда - Алън Лентън, който останал незасегнат.

51-годишният Даръл Марес, основан в Нюкий, е претърпял съществени изгаряния по тялото си, което е довело до това, че той е бил откаран по въздух в болница Трелиске в Труро за лекуване.

Обвиняемият се яви в магистратския съд на Труро и му беше наложена мярка за неотклонение, с цел да се яви пред арбитър в Кралския съд на града на 13 октомври.

Марес е изместен в болничното заведение Дерифорд в Плимут, където през вчерашния ден положението му е "стабилно ", а шефовете на полицията споделят, че стои "седнал и в положително въодушевление ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР