Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт

...
Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ в Пловдив: Този парламент е срам - свързан само с постове, пари и власт! Управляващите да си заминават като антихристите!

Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт - позор. Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява в Пловдив решението на депутатите да дават военнотехническа помощ на Украйна. Той дефинира дейностите на ръководещите като PR акция.

" То няма решение. Те единствено употребяват парите на данъкоплатците в Народното събрание и си разпределят постове ", разяснява той и добави - хората нямат ток, няма газ, 30 лв. гони агнешкото, а те през вчерашния ден 6 часа вземат решение по какъв начин да вземат още пари на данъкоплатците като разширят с още комисиите.

" Срам до там, че през вчерашния ден Христо Иванов да каже, че те имали единствено порция дробчета. Не ми се приказва на Гергьовден в кулинарно отношение, само че другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент ", сподели пред публицисти Борисов.

Коалиция няма. Само се разпределят кой ще взима от пътища. Само корупция и делби. Те до момента в който не откраднат слънчевите паркове, до момента в който не вземат всички комисионни от оръжейните компании, ще се крепят, съобщи Борисов. На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той съобщи, че тези ръководещи би трябвало да стоят, до момента в който " заравнят всичко ".

" И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите ", добави той. Бойко Борисов разяснява още, че Румен Радев е довел и " конфигурирал тези ", а в този момент " по всякакъв начин се пази от Стефан Янев и от другите ", тъй като хората го сочели единствено него с пръст за неуверените му позиции и за това, че няма позиция.

" Аз преди една година ви споделих – който сее ветровете, жъне стихии. Народът се ненавижда, Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат ", сподели още водачът на ГЕРБ.

На въпрос допустимо ли е да се ремонтира украинска техника в наши фабрики, Борисов уточни, че може да приказва с часове за военните ни фабрики. " Все едно питате може ли в един сервиз да ремонтират коли. Може да се ремонтират. Помощ няма, има спешен пиар на Кирил Петков. "

" За страдание, щом вкараха и украинския дипломат в техния пиар, да им избавя обединението, този дипломат повече няма да пристигна при мене. Дотолкова с поддръжката на посланика ", съобщи Борисов.

Пожелавам на българите да са храбри и да слушат владиците по църквите - те постоянно дават верните препоръки, сподели Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше на църковна работа за Гергьовден в Пловдив. Тя бе отслужена от митрополит Николай.

Войната се води против всички православни християни по света. Никой няма право да промени божията заповед: Не убивай. Ако някой се пита какво да избере, да застане на страната на нападнатия, Бог би избрал нападнатия. Нашето предопределение е да бъдем миротворци, знаем думите на Бог: Блажени са миротворците, сподели митрополит Николай.

" Вие, Борисов се оказахте съработник Христов. Като политик и общественик направихте това, което никой в никакъв случай не е правил за светата Църквата. Направихте това, тъй като в действителност обичате България и знаете какво значение има Църквата и православната религия за българския народ. Няма да забравим в никакъв случай вашите действия. Така може да работи единствено един същински лидер. Молим се за вас и Ви благославяме ".

Той продължи проповедта си, в която жигосах съветското нахлуване над Украйна. " За огромно страдание злото в този живот се умножи, а с него и бедствията в света. Виждате стихии в домовете и душите ни. Това са заболявания, боязън, гибел. Най-страшното злополучие е войната. И още по-страшно е, че Русия атакува Украйна. Това човек не може да си го показа - война сред два православни народа. Това е богопротивно ", отсече владиката.

И попита на чия страна би застанал Христос. " На страната на нападнатия, убеждавам ви. Ние знаем Божията заповед " Не убивай! ", подсети дядо Николай. Според него оня, който поддържа войната, прави грях пред Бога. " Всеки човек душа носи и никой няма право да отнеме живота му ", безапелационен е владиката. Той приключи проповедта си с благословия за мир в Украйна и благополучие за всички ни.

Борисов ще посети новия параклис " Св.Арахангели " в Стария град, където ще е седалището на Пловдивската митрополия.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР