Това е паралелният свят, който говорещите глави изграждат – че

...
Това е паралелният свят, който говорещите глави изграждат – че
Коментари Харесай

Капка Тодорова: ГЕРБ и ДПС ще се опитат да съборят правителството през есента

Това е паралелният свят, който говорещите глави построяват – че живеем в някаква злополука, макар че хората с очите си виждат, че няма такава злополука. Причината за цялата тази тревога на до момента ръководещите и желанието им да смъкват държавното управление е поради откъсването ни от съветската енергийна взаимозависимост, добави тя пред БНР.

Тревожи ги и желанието за правосъдна промяна и докарването на европейски прокурори в България, които ще проверяват всички сигнали, които българската прокуратура потопяваше до момента и ще излязат всички неща, които ние виждахме и знаехме, само че никой не разследваше, да вземем за пример по какъв начин са строени пътища и какво ли още не. Сегашното държавно управление с всичките му дефекти най-малко се пробва да ръководи страната, а не личните си ползи, уточни журналистката.

Според мен всички, които си мислят, че " Възраждане “ са просто следващата националистическа групировка в Народното събрание, бъркат. " Възраждане “ са извънредно рискови. Надявам се в никакъв случай да не бъдат първа мощ, тъй като не е ясно какво биха създали по повод участието ни в Европейски Съюз и НАТО. Единствената вяра, съгласно мен, е, че при тях не става дума за идеология, а за материални ползи, счита Тодорова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР