Това е най-зловещото заключение, до което мога да стигнаНа фона

...
Това е най-зловещото заключение, до което мога да стигнаНа фона
Коментари Харесай

Зеленски сподели какво най-много го плаши у Путин

Това е най-зловещото умозаключение, до което мога да стигна

На фона на продължаващата към този момент с месеци война в Украйна, президентът Володимир Зеленски разкри кое е най-плашещото, което намира в съветския държавен глава. В изявление президентът на Украйна показа, че най-страшното нещо е фактът, че Путин осъзнава опустошението, което е предизвикал на украинския народ с нашествието си, написа.

За мен най-страшното е това, че той (Путин) в действителност е разумен, и като подобен доста добре схваща протичащото се. И мисля, че това е най-зловещото умозаключение, до което мога да стигна – че той осъзнава какво се случва, знае какъв брой доста хора е умъртвил. Знае какъв брой доста хора са били изнасилени и от кого, и знае какъв брой деца са били убити и депортирани, разяснява Зеленски, представен от "Нюзуик ".

По думите му светът е позволил да се стигне дотук, позволявайки на подобен човек да има власт, и затова "отговорността за войната в Украйна е на целия свят ".

Съпругата на Зеленски, Олена, призна от своя страна, че ѝ е мъчно да откри думи, с които да опише какво изпитва към Путин.

Тя означи, че с нашествието си в Украйна Путин "е хвърлил цялото човечество в междинните епохи ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР