Това е най-силния период на Григор Димитров в годината като

...
Това е най-силния период на Григор Димитров в годината като
Коментари Харесай

Пресиян Коев, БФТ: Класирането на Григор Димитров за финала в Париж е огромен успех

Това е най-силния интервал на Григор Димитров в годината като игра, не като класиране. Той победи втория, третия и четвъртия в света в границите на 30 дни, нещо което не беше правил до момента в тази поредност, за толкоз къс интервал. Класирането му за край е голям триумф. Това сподели в студиото на " Денят стартира " тенис експертът Пресиян Коев, който разяснява достигането на Григор Димитров до финала на тенис шампионата от сериите Мастърс в Париж.

" Той живее във времето на тримата най-велики тенисисти, един от тях продължава да играе, Надал може би ще се върне също. Можем да кажем умерено, че Джокович е от друга планета ", сподели още Коев.

Той разяснява и поддръжката на френската аудитория към нашия тенисист.

" Много рядко човек който не е локален съумява да притегли публиката. Григор е извънредно огромен благородник, доста правилен, играе спортментски. Френската аудитория прави оценка това. Начинът по който те му симпатизират е сравним единствено с Федерер ", изясни Пресиян Коев.

Той разяснява и резултатите в играта и формата на Димитров откогато работи с Джейми Делгадо.

" От началото на година играеше сполучливо, имаше няколко шампионати в които нямаше добър чоп, нещо не му доближаваше. В края на годината това голямо количество труд дава своя резултат, ние се надяваме това да не е края ", съобщи още Коев.

" Сълзите в очите му са, че годината свършва и трудът е доста, само че си е коствал. Сълзите му са и от положителна позиция от наслада за добре свършена работа. Той в никакъв случай не е бил в такава серия, той знае какво прави и желае повече ", сподели Пресиян Коев.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР