Това е най-голямото нарушение в историята на предаването, коментират слуховете

...
Това е най-голямото нарушение в историята на предаването, коментират слуховете
Коментари Харесай

Игри на волята: Разкриха най-голямото нарушение

" Това е най-голямото нарушаване в историята на предаването, разясняват слуховете Димо Алексиев и Ралица Паскалева

Подозират златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска, че е употребила непозволено храна и телефон в " Игри на волята ", написа " България през днешния ден ".

Този слух обикаля в обществените мрежи, откогато водещите на предаването оповестиха в събота вечерта, че има машинация, осъществена от един от участниците.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева демонстрираха храна, която скрито и в прорез с разпоредбите е била употребявана. Обявиха демонстрацията като " изложбата на срама ".

В анонса не беше посочено кой е съгрешилият участник, само че в онлайн пространството към този момент има догатки и част от тях са за Ситнилска. И до момента в който беше показано непозволено употребена храна, то има съществени подозрения, че в предаването е импортиран и телефон, което също е безусловно неразрешено.

" Това е най-голямото и безогледно нарушаване в историята на " Игри на волята ", за което има едно-единствено решение: " Ти си първият участник в историята на предаването, който е изпъден служебно ", оповестиха водещите Димо и Ралица, само че лицето на грешника не беше показано. Подобна скандална обстановка с нерегламентирана храна в " Игри на волята " имаше преди две години. Тогава стана ясно, че племето на Шампионите си е похапвало на Дивата река. Бяха показани фрагменти по какъв начин участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет с помощта на прикрит в гората чувал, цялостен с храна. Капитанът на племето Александър първо отхвърли, само че след това нападателно призна, за което получи наказване служебна номинация, която участникът не одобри и напусна играта. Шампионите изгубиха името си и след абсурда бяха наричани Жълти.

Развръзката за драмата от този сезон ще стане ясна довечера, като и дали въобще Ситнилиска е забъркана, или става въпрос единствено за слух в обществените мрежи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР