Това е началото на процеса, има възможност и за преференциално

...
Това е началото на процеса, има възможност и за преференциално
Коментари Харесай

Румен Гечев за листата на БСП: Това е началото, има и преференциален вот

Това е началото на процеса, има опция и за преференциално гласоподаване. Така разяснява подредбата на листата на Българска социалистическа партия социалистът Румен Гечев .

В неделя – 14 април, с скрито гласоподаване Националният съвет пренареди листата, препоръчана от управлението на партията. В първичната класификация Гечев беше на пето място, само че след това се озова на осма позиция.
След скришен избор: Сергей Станишев е пети в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Неговото име не фигурираше в листата, препоръчана от управлението на партията
„ Българска социалистическа партия предизвиква преференциалното гласоподаване – това ще притегли повече гласове. Негово величество гласоподавателят ще поддържа един или различен кандидат”, сподели Гечев.

Според него водачът на партията Корнелия Нинова не е била неодобрена от Националния съвет, тъй като 99% от препоръчаните от нея имена са останали в листата.
Кой кой е в пренаредената евролиста на Българска социалистическа партия? Според Сергей Станишев, който стана пети, става въпрос за „ здравословна ” промяна
Гечев счита, че след свадите, свързани с корупция в ГЕРБ, Българска социалистическа партия може да вземе и 8 места в Европейския парламент.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР