Това е моментът, в който статуя на Дева Мария плаче.

...
Това е моментът, в който статуя на Дева Мария плаче.
Коментари Харесай

Послание Божие: Статуя на Дева Мария проплака кръв на фона на напрежението в Близкия изток ВИДЕО

Това е моментът, в който скулптура на Дева Мария плаче. Хиляди вярващи се стекоха в храма, с цел да станат очевидци на чудото божие и да се помолят за знамение на майката на Исус, предава в. "Дейли Стар ".

Статуята е била снимана "да плаче " в черквата в Сан Антонио Обиспо в общността Керо Армадило Чико в района Куенчия дел Папалоапан в северния мексикански щат Оахака.

Дама на скръбта, наричана още Скръбната майка, са имената на Дева Мария, с които още е наричана светицата поради своите житейски премеждия.

Според локалните медии, религиозната икона е била изложена на показ по време на Новогодишните празници, като гости на храна са безапелационни, че са видели по какъв начин от очите на Божията майка се стичат червени сълзи, които се стичали по бузите ѝ.

Според някои медии, някои от посетителите даже изтрили сълзите, само че те продължавали да текат като капки дъжд.



ВИДЕОТО може да видите и ТУК:

След разгласяването на новината, вярващи християни почнали да се стичат, с цел да видят чудото със личните си очи и да се помолят за излекуване.

Посетителите носели със себе си цветя и свещи, които слагали пред статуята.

Местният гражданин Антонио Тринидад описа пред локални медии, че плачещата публикация е сигурен знак от бога, че "нещо доста значимо следва да се случи ".
Междувременно мощно вярващият християнин Антионо сподели още: "Девата се моли за възмездие на нашите грехове, моли Господ да ни помогне ".

Тересо Салинес, който също е станал очевидец на чудото, съобщи, че е безусловно безапелационен, че "статуята е плакала ". По думите му, същинските вярващи ще знаят по какъв начин да интерпретират този знак от Бога.
Чудото, несъмнено като обръщение божие, се случи на фона на все по-голямата ескалация на напрежението в Близкия изток след убийството на иранския военачалник Касем Сюлеймани. Генералът бе премахнат вследствие на интервенция на Съединени американски щати. Техеран се закани да отвърне сурово.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР