Това е мобилното устройство SM-J260, което според предварителна информация разполага

...
Това е мобилното устройство SM-J260, което според предварителна информация разполага
Коментари Харесай

Samsung тества своя първи смартфон с ОС Android Go

Това е мобилното устройство SM-J260, което съгласно предварителна информация разполага с 1 GB оперативна памет и се базира на нов процесор с индустриален показател Universal7570_Go.
В Европа, Азия и Латинска Америка се организират проби на нов смарт телефона на Samsung. Това е свръх на ниска цена мобилно устройство от южнокорейския производител, работещ под ръководството на мобилната операционната система Android Go.

Според изтеклата информация, устройството SM-J260 ще има 1 GB RAM и употребява процесор, условно наименуван Universal7570_Go. Различните специалисти смятат, че това е модифицирана версия на Exynos 7570, който към този момент се употребява в някой бюджетни телефони на Samsung.

Samsung предлага три модела на SM-J260. Първият SM-J260F се тества във Англия, Узбекистан, Украйна, Германия, Русия, Полша и Франция. Моделът SM-J260M бе видян в Аржентина, Боливия, Чили, Колумбия, Перу, Панама, Парагвай и други. А в Азия – Индия, Непал, Камбоджа, Тайланд и други, се тества версията SM-J260G .

Да си напомним, че операционната система Android Go е предопределена за смарт телефони със слаб хардуер. Оперативна памет 512 MB – 1 GB, до 8 GB флаш диск. Тази Оценка за съвместимост включва олекотени версии на приложенията, които работят с малко систематични запаси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР