Това е мач, в който ще дадем шанс на играчите,

...
Това е мач, в който ще дадем шанс на играчите,
Коментари Харесай

Михниевич: Ще ротираме срещу Чили, всички са здрави

„ Това е мач, в който ще дадем късмет на играчите, които играят по-малко за клубовете си. Ще създадем шест смени, има група от петима, които сигурно няма да играят “, сподели селекционерът на Полша преди приятелския мач с Чили.

Поляците ще се обиграват против противника от Южна Америка в сряда. Срещата ще бъде последната инспекция пред Световното състезание в Катар.. в началото мачът трябваше да се играе на Националния стадион във Варшава, само че заради проблеми с покрива на арената оборудването беше затворено за прилагане.

Следователно мачът беше изместен на Лазиенковска в полската столица. „ Смяната на стадиона провокира известно комплициране. По логистични аргументи трябваше да намерим място покрай Националния стадион и изборът беше натурален. Теренът на този стадион ще е рисков за игра и рискът от травми се усилва. Каспер Тобиас сигурно има късмет да играе и ще бъде удовлетворен, в случай че се показа добре на клубния си стадион, където ще има доста почитатели на Легия Варшава. Този спаринг ще ни даде доста отговори, защото има играчи, които не сме следили прекомерно детайлно в последно време “, акцентира Чеслав Михниевич.

На брифинга треньорът беше запитан и за евентуално появяване в игра на Войчех Шчесни и Роберт Левандовски „ Един от тях може да се чака да играе “, загадъчно отговори селекционерът на Дружина Полска.

„ Никой към този момент не се оплаква от сериозна контузия. Грижим се повече за Михал Шкоарш, защото не желаеме остарялата му контузия да се върне. Тренира самостоятелно и сигурно няма да играе против Чили “, разкри треньорът на Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР