Това е крайно неуместно и обезпокоително. За нас това е

...
Това е крайно неуместно и обезпокоително. За нас това е
Коментари Харесай

Нинова незабавно да върне мандата, предава доверието на българите

Това е извънредно несвоевременно и тревожно. За нас това е непосредствено тъпчене на духа на българската Конституция, която дефинира, че третият мандат се дава, с цел да бъдат водени договаряния за държавно управление, а не с цел да бъде решаван въпросът с КЕВР или друга институция. Това разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Третият мандат не се дава, с цел да може да се създадат в последния миг стотици назначения и съмнителни покупко-продажби с държавни институции. Той се дава за договаряния, госпожа Нинова погазва Конституцията, не съблюдава нейния дух и духа на мандата. Тя предава доверието на българските жители и на президента Радев ", счита той.

Те няма да сформират държавно управление, а симулират договаряния. Ако щяха да вършат държавно управление, щяха да го създадат и оттам-нататък да вземат решение всички останали въпроси, които би трябвало да бъдат решавани от постоянно държавно управление, а не от държавно управление в оставка и от парламент без болшинство. Това е разграждане на българските институции и поредна стъпка към разпад на българския политически живот, изясни още Биков.

Затова призоваваме Нинова неотложно да върне мандата и президентът в най-кратък период да насрочи предварителни парламентарни избори, които да ни изведат от тази политическа, а към този момент и институционална рецесия, уточни в умозаключение националният представител от ГЕРБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР