Това е класацията за най-вредните мъже според зодиакалния знак. Открийте

...
Това е класацията за най-вредните мъже според зодиакалния знак. Открийте
Коментари Харесай

Кои мъже според зодиакалния знак са с най-вреден характер?

Това е класацията за най-вредните мъже съгласно зодиакалния знак. Открийте себе си, в случай че сте мъж. И апропо, потребно е и дамите да знаят какво да чакат.

Овен

Ако се случи да срещнете Овен в живота си, можете авансово да отидете до аптеката за антидепресанти. Този представител на Зодиака се отличава с непримиримост и нарцисизъм, проявяващи се с детска спонтанност. Може по доста способи да ви води в гроба. Дори и да знае, че бърка, той въпреки всичко ще спори, просто тъй като това е негов принцип. Винаги има собствено мнение по всеки въпрос, даже и по този, в който Овенът е слабо запознат. Резките талази на експанзия и офанзивите от неприятно въодушевление са украсата на този знак. Вярно е, че той се отклонява от пътя толкоз бързо, колкото може да мигне.

Телец

Телецът има вяра, че може да направи всичко, което изиска, и в случай че е по този начин, тогава за какво да допуска компромиси? Той постоянно е удовлетворен от себе си. Дори в случаите, когато като цяло няма с какво да се гордее. Телецът смята неразумната си непримиримост за твърдостта на характера на същинския човек, скъперничеството си приема за разумна икономика, а неговата податливост към скептицизъм – като реалистично разбиране на света.

Близнаци

Никой зодиакален знак няма подобен подарък, който да обърне всичко с главата надолу като Близнаците. Няма да се отегчите от тях, само че към този момент на втората седмица на интензивна комуникация ще се усетите като спринтьор измежду тях, безнадеждно изоставащи от останалите и измъчвани до гибел. Ако сте в положение да изтърпите Близнаците и тяхната поразителна податливост към непрекъсната смяна (като се има поради, че самите вие не сте Близнаци), тогава би трябвало да издигнете монумент. Излизат тук и там, обичат да се подиграват. Бъдещето с тях е повече от безнадеждно, но настоящето им е занимателно. Верността на Близнаците в под въпрос, до момента в който се обърнете и те към този момент флиртуват с приятелката ви.

Рак

Този отегчен и бягащ мъж търси във всяко момиче продължение на майка си и в случай че открие идеала си, сигурно ще се опита да се ожени. Ракът е знак, който интензивно държи на семейното огнище и уют – нищо чудно да отблъсне жена си с неговите вечни претенции за вярно измиване на чиниите, хранене на обичаната ви котка и приготвяне на омлет. Бракът с рака ще унищожи младостта ви.

Лъв

Зациклил в собствената си персона, Лъвът не вижда никого към себе си, с изключение на себе си. Е, с изключение на тези, които му се възхищават. Той е нахален и счита, че е прекалено щедър, с цел да помни недоволства и обещания. Кралският му облик обича да харчи пари, да води празничен живот и да се обкръжава с красиви девойки. Безумно ревнив, жарък и сензитивен. Самият той не понася ревността, защото не може даже да признае концепцията, че някой може да го счита за своя благосъстоятелност. Винаги би трябвало да имате поради, че в случай че ненадейно отложите срещата си с него за друг ден заради нуждата да посетите болната си вуйна, може да бъде смъртно афектиран. Какво толкоз, това е просто вуйна ви?

Дева

Този знак е ужасен буквоядец. Той ще ви нервира с дреболиите и забележките си. Девата ще мърмори, че има доста холестерол в маслото, а пърженото е доста неприятно за стомаха. Мързелив до безобразност, този мъж се счита за работлив, защото от време на време се люлее, до момента в който не прави нищо. Вълнува се много заради мощните си страсти, доста е предпазлив в любовта.

Везни

Везните са мнителни, потайни и прикрити. Те са раздразнителни и могат да се разгневят, ако нещата не вървят, както биха желали. Те сами измислят разнообразни несъществуващи проблеми и по-късно ги вземат решение дълго време. Имат доста другари, само че почти никой не им има вяра.

Скорпион

Противният, педантичен и злопаметен Скорпион постоянно е нервиран, в случай че нещо не се прави по начина, по който мисли, че е вярно. Постоянните му приказки и тъмен взор, са способни съвсем да ви срутен до земята и ще подлудят всеки. А когато това насекомо стартира да ревнува, никой няма да го открие. Той не брои парите, само че си спомня какъв брой доста пъти са забравяли да се зарадват на неговия подарък.

Стрелец

Този знак не лъже. Но единствено тъй като неговата същина ненавижда лъжите. Не лъже, даже когато казва истината по несъответствуващ метод. Ако ви упрекна в неистина, очаквайте неприятности. Стрелецът е мощно ревностен. Дори присъщото му възприятие за комизъм не е в състояние да компенсира минусите му.

Козирог

Козирогът абсолютно не предстои на увещание. Дори и да е склонен с вас или вашите мнения инцидентно да съответстват, той просто не желае да „ хвърля бисерите си на прасетата ”. Бъдете сигурни – в дълбините на душата той не се съмнява, че е прав. Козирогът се отегчава бързо, едвам устоя на шумни и занимателни празненства и като цяло може да бъде загубен за обществото, в случай че не правите образователна работа с него. Въпреки това, с цел да го убедите, че изолацията е почти нереалистична алтернатива, внушете някаква концепция доста деликатно в Козирога, че това е негова лична мисъл. Козирогът е упорит, счита, че познава живота и затова може да ви изяснява с часове по какъв начин да живеете и изключително по какъв начин да харчите пари. Ето за какво е по-добре да запазите дребните наслади за себе си по време на пазаруването.

Водолей

Водолеят обича да мечтае и да възнамерява грандиозни неща, само че неговата сила и самообладание рядко са достатъчни, с цел да стартира. Той ви дава обещание доста от всичко – и сега, докато обещава, има вяра, че ще извърши проекта си – само че вие не му вярвайте! Думите му могат да бъдат много сладки. По сериозните въпроси е по-добре да не разчитате на Водолея, още повече, че не трябва да се надявате да поставите отговорност за нещо върху мъжките му плещи. По-добре разчитайте най-вече на себе си.

Вижте още: Месецът на раждане дефинира характера на дамите

Риби

Имате потребност от нормален мъж, който е убеден, твърдо стои на земята и не хвърчи на никое място в облаците? Е, на неверен адрес сте. Рибите живеят в личния си свят, в съответствие със личните си закони, и вследствие на това безусловно не са адаптирани към действителния живот. Рибите са деца по сърце, те са нерешителни, изключително чувствителни и би трябвало непрестанно да се грижите за тях, в противен случай могат да изчезнат заради неналичието на автономия.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР