Това е изключително голямо предизвикателство, обичам такива. Това заяви бившият

...
Това е изключително голямо предизвикателство, обичам такива. Това заяви бившият
Коментари Харесай

Любо Пенев: Това е изключително голямо предизвикателство, обичам такива

Това е извънредно огромно предизвикателство, обичам такива. Това съобщи някогашният национал Любослав Пенев на формалното си показване като нов старши треньор на борещия се за оцеляването си в елита Хебър Пазарджик. Ел Голеадор размени на поста освободения през вчерашния ден Владимир Манчев. „ Това е извънредно огромно предизвикателство, обичам такива. Имаме да изиграем 6+5 мача. Това са 33 точки, не са малко. Така че с общи старания на треньорски щаб, футболисти, управление и почитатели, би трябвало да дадем всичко за тази цел, която в този момент е една – оставане в елита “, стартира той .
За последно Ел Голеадор води ЦСКА 1948.
„ С мен ще има двама помощници. Щабът ще е от 5 индивида. Треньорът на вратарите и кондиционният остават. С мен идват Ради Здравков и Васко Стоилов. Обичам футбола, обичам да работя. Личното запознанство с футболистите ще стане на тренировката. Познавам базата, ще е в още по-добър тип. Не е значим единствено първият тим, има школа, тя е една промишленост. Разчитам доста на младите. За мен това е значимото. Ще има две контроли – тази събота с Миньор Перник в Пазарджик и другата събота с Локомотив в Пловдив. Всеки тим има мощни и слаби страни. Няма тим, който единствено да побеждава или да губи. Аз съм придирчив треньор, нищо ужасно няма, по този начин би трябвало. Искам дисциплинираност “.

„ Целта постоянно е победа. На първо място ще сложим успеха. Притеснение никакво. Аз съм доста самоуверен човек. Претендирам, че запознат съм футбол. Всички познания, които имам, ще ги предам на тима “, сподели още Пенев.

Кметът на Пазарджик – Тодор Попов, който показа публично Пенев за нов ментор, разкри, че договорът на експерта е до края на сезона . „ С президента слагаме екипите и слизаме на терена, в случай че сме нужни. Като хора, на които им пука за този план, с това предопределение опитваме да създадем всичко належащо да реализираме нашата цел. С Любо имаме контракт до края на сезона. От него зависи какъв брой ще остане при нас. Искаме дълготрайни връзки с него, само че всичко зависи от неговото решение “.

За последно Пенев бе отпред на ЦСКА 1948, само че през зимната пауза напусна клуба. В треньорската си кариера именитият голмайстор е водил още тимовете на ЦСКА, Царско село, Ботев Пловдив, Литекс, както и дублиращия тим на Валенсия. Той ще направи дебют отпред на Хебър в дуела против Черно море на 9 април. Новият треньор ще има за задача да избави пазарджиклии от изпадане. Тимът е на предпоследното 15-о място с 16 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР