Това е истинският ЦСКА и плащането на емблемата ще обедини

...
Това е истинският ЦСКА и плащането на емблемата ще обедини
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Важното е, че ЦСКА съществува и ще бъде този велик клуб, който е винаги е бил

 ЦСКА подхваща дейности против отбор от Втора лига, именувал се ЦСКА 1948
" Това е същинският ЦСКА и заплащането на емблемата ще сплоти " алената " общественост ", показа членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов в ефира на " Бизнес старт " по Bloomberg TV Bulgaria.

От " Българска войска " през вчерашния ден преведоха сума съвсем от 8 милиона лв., с които ще бъдат покрити отговорности на банкрутиралото през 2016 година сдружение. Новината провокира еуфория в Борисовата градина след дългото вървене по тъгите.

" Това е естественото нещо, което трябваше да се случи и се случи. Публиката към този момент беше избрала своя клуб, този, който е признат като същинския ЦСКА. Вече няма причина какво да разделя почитателите от клуба. Дали ще е Гриша Ганчев или Петър Петров, няма значение.

Важното е, че ЦСКА съществува и ще бъде този популярен клуб, който е постоянно е бил. Радвам се, че това се случи, тъй като полемиките бяха безкрайни. Тази емблема не е толкава значима. Важното е, че почитателите припознаха този клуб, одобриха го като собствен ", сподели Стефанов.

Относно мнението на ФИФА и УЕФА по въпроса, той съобщи, че не е наясно какви процедури следват, само че счита, че няма причина и те да не признаят ЦСКА за правоприемник на банкрутиралото сдружение.

" С пазаруването на емблемата се изплащат задълженията, които има предходното сдружение. Нормално е този клуб да бъде приемник на банкрутиралото сдружение ", добави Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР