Това е G-klasse, която е напомпана до ръба на възможностите

...
Това е G-klasse, която е напомпана до ръба на възможностите
Коментари Харесай

G-klasse, напомпана до ръба на възможностите си

Това е G-klasse, която е напомпана до ръба на опциите си. Творението е дело на експертите от Brabus и се назовава 900 Rocket. Тази чудовищна доработка разполага с мощ от 900 конски сили и с оптимален въртящ миг 1 500 Нм.



И всичко това е получено от общоприетия 6.3-литров битурбо V12 мотор, заимстван от най-мощното заводско осъществяване Mercedes-Benz G65. Във въпросното заводско осъществяване мощността на мотора е 603 коня.



Почти 300-те конски сили от горната страна стават вероятни с помощта на обилни доработки, като промяна на турбокомпресорите с по-производителни, нова всмукателна система (в това число и големият въздухозаборник на предния капак), както и напълно друга ауспухна система.



Електронният "мозък " на това страшилище също е "разбърникан " съществено. Всичко това води до ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 270 км/ч. Не е неприятно за джип с формата на тухла и тегло 2.8 тона, нали?



За да може тази мощност да бъде обуздана от Brabus инсталират големи 23х11 колела, които се грижат за стабилността на 900 Rocket, както и най-големите 16.2-инчови вентилирани и перфорирани спирачни дискове. От това страшилище ще бъдат направени единствено 10 екземпляра. Цената не се оповестява.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР