Това е една показност, ние сме нарочени. Не сме провокирали

...
Това е една показност, ние сме нарочени. Не сме провокирали
Коментари Харесай

ЩЕ СТАВА СТРАШНО! Босове на заведенията в Слънчака бесни на Валери Симеонов! Категорични: Този е само една показност...

Това е една показност, ние сме нарочени. Не сме предизвикали Валери Симеонов. От 10 години съществува този клуб, ние съблюдаваме законите на 100%, това се потвърждава и от ежедневните инспекции. Нямаме един формиран акт. Това съобщи в "Здравей, България " Господин Борисов, представител на пострадалата дискотека "Бедрум " в Слънчев бряг.

"Нарушаването на нощната тишина е доста нереално разбиране. Проверката е с полицейско предписание за прекъсване на музиката, без право от наша страна да се защитим. Казаха ни, че музиката би трябвало да бъде спряна, тъй като господин Симеонов съобщи, че нямаме право да работим след 00:00 часа поради разпоредба номер 1 на общината, само че ние имаме право да работим. Това ще потвърдим и в съда, юристите ни ще се заемат. Всичко в съда ще бъде в наша изгода и питаме кой ще поеме отговорност за тази акция и кой по какъв метод ще ни заплати загубите ", добави той.

На живо от курорта се включи и Данаил Попов - шеф на другата тествана дискотека - "Оксиджен ". "Снощи предоставих на медиите всички протоколи от инспекциите, които са направени и няма нито едно установено нарушаване. Според мен казусът се корени в това, че способените органи и институциите трябваше да излязат март месец със мнение, че за този сезон политиката в Слънчев бяг се трансформира и ще се търси тишина. През април ние си плащаме наемите, а се оказва през средата на юни, че институциите желаят тишина в комплекса. Ние сме излъгани по този начин ", сподели той.

Освен тях от Слънчев бряг се включи и Елена Иванова - ръководител на съюза на притежателите в страната. "В Слънчев бряг, в случай че не се случи нещо, няма да е Слънчев бряг. Аз виждам на случилото се от два аспекта. Първо - вътре са се забавлявали 2000 - 3000 души. Те са станали очевидци на нещо, на което не е трябвало да става. Те са решили да оставят парите си в България, а някой се пробва да изгони тъкмо тях. Втората страна е, че в България най-сетне държавното ръководство би следвало да приоритизира значителното от по-малко значителното. Още през вчерашния ден получих няколко позвънявания от сътрудници, които желаят да създадем съвет, на който да се вземат решения, с които ще излезем публично и пред вицепремиера и пред медиите в страната.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР