Това е една от онези новини, които наистина са само

...
Това е една от онези новини, които наистина са само
Коментари Харесай

Може ли целината да направи мъжете по-атрактивни за жените?

Това е една от тези вести, които в действителност са единствено периферно свързани с вегетарианската и веганската диета, само че е прекомерно добра, с цел да не се споделя. Няколко лекари взеха решение да проучат целината и нейното влияние върху феромоните.

От друга страна, те са разкрили, че същинският метод за привличане на дами не се съдържа в афтършейв, повдигане на тежести или даже в шоколад, рози и положително възприятие за комизъм. Не, ключът към атрактивността на мъжете се крие в целината. Точно по този начин, в целината!

Как целината кара дамите да бъдат по-привлечени от мъжете?

Звучи необичайно, само че в действителност всичко се свежда до някаква елементарна просвета. Но преди да проучим тази странна изгода от яденето на целина, дано се уверим, че всички знаем какви са феромоните при животните и хората.

 Целината притегля дамите

Феромоните постоянно се назовават шесто възприятие, макар че те са склонни да работят на по-малко от умишлено равнище и са ненапълно свързани с нашето подушване. Макар че не са изцяло разбрани, най-малкото при хората, феромоните са нещо като система за химическа връзка, употребена за другарство сред разнообразни човеци. При животните феромони, отделени от един субект, могат даже да провокират поведенчески отговор в различен - който е потребен в играта на чифтосване при доста типове.

Каквo е общото сред целината и феромоните?

Очевидно целината съдържа натурален мъжки хормон стероид и заради това яденето на зеленчука кара мъжете незабавно да освободят повече феромони.

Науката просто ни споделя, че на доктрина целината прави мъжете по-атрактивни за дамите. От вас зависи да приложите това познание в личния си живот и да разберете дали работи!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР