Това е един ужасяващ терористичен акт, който няма как да

...
Това е един ужасяващ терористичен акт, който няма как да
Коментари Харесай

Тодор Тагарев от НАТО: Показаха ни ужасяващи кадри от Израел - избити деца, отрязани глави

Това е един отблъскващ терористичен акт, който няма по какъв начин да не настрои интернационалната общественост против " Хамас ". Излезе много информация по медиите - избити деца, отрязани глави. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев пред публицисти след след среща на министрите на защитата на НАТО.

Израелският боен министър е приказвал малко пред сътрудниците си, само че им е посочил ужасяващи видеа и фотографии от спора в Израел, уточни Тагарев, съобщи 24 часа.бг.

" Признаваме, че Израел е обект на ужасяваща непредизвикана офанзива. Въпросът е по какъв начин съдружниците ще реагират, само че по принцип би трябвало да се съблюдава пропорционалността на отговора ", съобщи Тагарев по отношение на по какъв начин Израел би трябвало да отговори на " Хамас ".

По тематиката за ракетите C-300 за Украйна, Тагарев съобщи, че те ще бъдат предадени в целокупност. " Какво тъкмо ще употребяват и по какъв начин ще ги възстановят - това е въпрос, който не сме обсъждали ", съобщи още военният министър.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР