Това е един от онези разговори, които никой не би

...
Това е един от онези разговори, които никой не би
Коментари Харесай

Как да кажете на партньора, че вече не сте щастлива с него

Това е един от тези диалози, които никой не би желал да води с колегата си... само че повярвайте ни, отворената връзка е от решаващо значение за намирането на здравословно решение.

Любовните  връзките са доста комплицирани. Въпреки, че първите дни са цялостни с благополучие заради последствията от влюбването, истината е, че всяка двойка може да стигне до отклонение и да се чуди дали има бъдеще. Много пъти се счита, че прекратяването на връзка е синоним на крах, само че няма нищо по-добро от действителността: това са неща, които се слуцват, които са част от живота и остава единствено да преминем през развой на възобновяване, да опознаем повече хора в този голям свят.

Как да кажете на колегата си, че към този момент не сте удовлетворени? Даваме ви няколко съвета, с цел да извършите този сложен диалог по-поносим.

1. Смело тръгнете към този раговор

Може да е възприятие, което оставя празнина в гърдите ви, само че би трябвало да го обсъдите с колегата си. Защо? Да кажем, че в случай че имате това възприятие на нулево благополучие и решите да го спасите, би трябвало да започнете да съхранявате отрицателни емозии в сърцето си: възмущение, отчаяние, горест и тъга и дано кажем, че единственото нещо, което може да се случи е добре познатия резултат на „ тенджера под налягане “ и когато минимум го очаквате, всеки подробност може да ви взриви, да премине от нула до 100, ненадейно да приключи връзката и даже да се стигне до бракоразвод при положение на фамилни двойки. От друга страна, когато тематиката се разисква с времето и с грижата, която и двамата заслужават, е допустимо да се откри решение или най-малко да се опитаме нещата да се slucvат последователно.

2. Потгответе са за отрицателни емозии

Да кажете на някого, че не сте удовлетворени, не постоянно ще бъде прелестен диалог с кафе и бисквитки. Трябва да се подготвите за смелостта, която е нужна, с цел да кажете тези думи, само че също по този начин да знаете, че сътрудникът ви може да не го одобри добре (това не са доста лесни за чуване думи). Ще има малко рев, горест, терзание, евентуално скандал... само че най-хубавото, което можете да извършите, е да се научите да обсъждате нещата по зрял метод с любовта, която ви е събрала в миналото. 

3. ПОСЛУШАЙТЕ СВОЯ ПАРТНЬОР

Точно както сте събрали храброст да кажете на колегата си какво чувствате, значимо е и вие да слушате какво има да каже той. И не подценявайте мълчанията, нито им придавайте смисли. Този вид диалози изискват медитация, успокоение и оставяне на концепциите да текат лека-полека. Казването на неща с ранено сърце може да докара единствено до борби. Но си позволете лукса да слушате единствено себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР