Това е един от най-старите възможни трикове - ако не

...
Това е един от най-старите възможни трикове - ако не
Коментари Харесай

Фалшификатор връща принтер, забравя вътре отпечатаните пари

Това е един от най-старите вероятни трикове - в случай че не можеш да ги изкараш по почтен метод, за какво просто да не отпечаташ парите? При това с домакински принтер. Въпреки че не е толкоз елементарно, това не стопира всякакви хора да пробват, само че същинският проблем идва от това какво се случва след това, споделя Gizmodo.

Мъж от щата Уисконсин се появил в магазин от веригата Walmart, с цел да изиска купения неотдавна от там принтер да бъде сменен (може би тъй като не е задоволително добър в печатането на пари например). Той обаче нямал касова записка за покупката и чиновниците отказали да му спомагат. Вместо да си замълчи, клиентът вдигнал същински скандал и при последвала инспекция на принтера чиновниците на Walmart разкрили вътре няколко листа с банкноти от 100 $ с много неприятно качество, явно забравени в устройството.

Полицията била известена неотложно, а пишман фалшификаторът даже оказал опозиция при арест. На всичкото от горната страна у него били открити още 300 $ домашно произвеждане. Неговият съизвършител обаче към момента се търси и евентуално към този момент се пробва да напусне щата - може би даже с принтирана подправена шофьорска брошура.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР