Това е днес неизмитата Русия - нереформираната, застреляната в ума,

...
Това е днес неизмитата Русия - нереформираната, застреляната в ума,
Коментари Харесай

Български евродепутат избесня: Трябват бомби над Москва

Това е през днешния ден неизмитата Русия - нереформираната, убитата в мозъка, мръсната, потъналата в калта на личните си закононарушения, безапелационен е Ал.Йорданов

В мощно прочувствени изявления във Facebook евродепутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Александър Йорданов разяснява гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални и приканва за бомби над Москва. Публикациите му напряко взривиха интернет пространството. В някои от текстовете си Йорданов обръща внимание, че Русия е нуклеарна мощ, в други - че, когато Москва бъде атакувана, няма да пострада Путин, тъй като той ще е в бункера.

Александър Йорданов е политик от Съюз на демократичните сили, някогашен ръководител на Народното събрание, народен представител от Великото национално заседание и някогашен дипломат в Полша и Северна Македония.

Ето част от написаното от Йорданов след гибелта на Навални:

" Ясно е, че със наказания и резолюции не става.  Трябват бомби и ракети, които да се взривяват в Москва и Санкт Петербург.  Убиецът е Путин. А убийството е доказателство, че мир с него не може да има. "

" Защо през Втората международна война съюзническите бомби падаха над хитлеристка Германия, а през днешния ден съюзническите бомби не падат над путинова Русия.  С какво Путин е по-различен от Хитлер? Той също избива други нации. Погубва и своя народ.  Ликвидира своите политически съперници. Унищожава опозицията. "

" Как се постъпва с такива убийци. Как би трябвало да се постъпва с кремълските нарушители? Да се изправят пред Международния углавен съд като потвърдени военнопрестъпници и терористи. Да, това е опция и за нея съм приказвал и дал своя вот в Европейския парламент. Но могат да се подхващат доста по-бързи дейности - дипломатически и военни.  Към първите спада решението за прогонване на съветските посланици от европейските страни и по този метод - прекратяване на дипломатическите връзки с Путиновата страна. Пълна изолираност.  Към вторите е явно, че страната агресор би трябвало също да изпита целият смут на войната.  Ракети и бомби би трябвало да стартират да поразяват съветски градове, в това число Москва и Санкт Петербург. Путинистите са гневни кучета. Те схващат от сопа, а не от дума.
Трябва, би трябвало да отмъстим за всички зверства на негодниците, които ръководят в Кремъл. "

" Алексей Навални бе погубен от съветския народ. "

" Какъвто е Путин, подобен е и съветският народ. Какъвто е съветският народ, подобен е и Путин. Разбира се, има изключения.  Но те са толкоз малко, че не трансформират правилото. Затова е огромна през днешния ден заплахата пред човечеството. Но това е било ясно още на един от " изключението " - Юрий Лермонтов. Негови са стиховете:
Прощай, немытая Россия,
Страна рабов, страна бог,
И вы, мундиры голубые,
И ты, им преданный народ.
Това е през днешния ден неизмитата Русия - нереформираната, убитата в мозъка, мръсната, потъналата в калта на личните си закононарушения.  Това е и през днешния ден страната на господарите и на робите, на мундирите, пред които се прекланя путиноидният народ. И поддържа закононарушенията на военнопрестъпника. Трагедия. Истинска покруса и злощастие за човечеството. "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР