Това е демонстрация на несериозно и неуважително отношение на коалицията,

...
Това е демонстрация на несериозно и неуважително отношение на коалицията,
Коментари Харесай

Атанасова към ПП-ДБ: Има как се првърна в Няма пък

" Това е проява на несериозно и неуважително отношение на обединението, която от " Има по какъв начин " се првърна в " Няма пък ". Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова във връзка отсъствието на ПП-ДБ по време на лидерската среща.

Вчера от ПП-ДБ заяви, че желаят срещата да бъде отсрочена за петък следобяд, с цел да могат да се включат съпредседателте на ``Продължаваме промяната`` Кирил Петков и Асен Василев, които в този момент се намират отвън страната.

В отговор пресцентърът на ГЕРБ пусна известие: " Ръководството на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и претендентът за министър председател Мария Габриел ще чакаме представителите на ПП-ДБ на следващия ден в 10:00 часа в зала “Запад” на Народното събрание. Доколкото ни е известно, в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР