Това е бюджет, който няма да реши нито един проблем.

...
Това е бюджет, който няма да реши нито един проблем.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Този бюджет урежда лобистки интереси

„ Това е бюджет, който няма да реши нито един проблем. Той урежда лобистки ползи. “ Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.

„ Вчера на комисия ГЕРБ отхвърлят бюджета на комисия, а през днешния ден ГЕРБ гласоподават назад, след интервенция на Борисов “,  означи тя.

„ Свръхпечалбите на енергийните сдружения да отидат във Фонда за енергийна сигурност е европейска политика. Тази политика на Асен Василев е поредна и вярна. ГЕРБ, обаче не са съгласни, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.Тя разяснява, че от Българска социалистическа партия са дали своят вот срещу предлагането заплатите във компании с над 100 чиновници да превеждат заплатите единствено по банков път. По думите ѝ решението заплатите на работещите да се изплащат по банков път значат повече такси за банките. Според нея това решение е безразсъдно. То удряло непосредствено върху най-бедните. „ Въпреки това Българска социалистическа партия настоя да сумата, която се превежда да е освободена от всевъзможни такси. Асен Василев стана и от трибуната разгласи – Да, склонен съм, отиваме да пишем текст. Надявам се като се върна в зала този текст да е импортиран, тъй като това е в интерес на хората ”, акцентира Корнелия Нинова.

Антисоциален, лобистки, нерешителен, рисков и нерешителен за осъществяване – по този начин дефинира Нинова бюджета. Тя предвижда, че той няма да бъде изпълнен. „ Няма да влязат парите от проекта за възобновяване и резистентност. Това значи по-голям недостиг. Антисоциален е, тъй като отхвърлиха всичко. Доходите са замразени, цените порастват. Това е противообществен бюджет “, сподели тя.

„ Ние желаеме да водим сериозен диалог за правосъдна промяна. Това, което оферират сътрудниците е несериозно. Част от измененията изискват свикването на Велико национално заседание ”, сподели още водачът на социалистите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР