Това е 23-годишният Емил Янчев от отбора на Пирин БлагоевградОтборът

...
Това е 23-годишният Емил Янчев от отбора на Пирин БлагоевградОтборът
Коментари Харесай

Дунав Русе привлече нов играч

Това е 23-годишният Емил Янчев от тима на " Пирин " Благоевград

Отборът на Дунав притегли още един нов футболист, който идва от тим от Първа лига, оповестиха от клуба на интернет страницата си. Това е 23-годишният Емил Янчев, който играе на поста отбранителен халф, като в това време се оправя доста добре и като централен бранител. За последно Янчев защитаваше цветовете на " Пирин Благоевград ".

Емил Янчев е младеж на Черно море, като дебютира в Първа лига едвам на 17-години. За “моряците ” той записва общо пет сезона преди през 2021-а година да премине в Локомотив Пловдив.

В Пловдив Янчев се трансформира в титуляр и още в първия си сезон на “Лаута ” записва 21 мача в шампионата на Първа лига. Играе и в двата мача на Локомотив Пловдив против Копенхаген в шампионата “Лига Европа ”.

През сегашния сезон Емил Янчев беше част от състава на Пирин Благоевград, където записа осем мача като титуляр през първия полусезон.

“Престои ни доста тежък втори дял на шампионата и по тази причина вършим всичко допустимо да се подсилим съответно. Благодаря на управлението, че съумя да обезпечи дръзвам да настоявам положителни попълнения, всички с опит от Първа лига. Само се апелирам да нямаме толкоз доста проблеми с травми, с цел да можем да сме в най-хубавата си светлина и да радваме хората на Русе ”, съобщи старши-треньорът Людмил Киров.

Емил Янчев съобщи: “Идвам в Дунав, с цел да оказа помощ на тима. Приех тази оферта, тъй като виждам, че има доста капацитет и имам вяра, че имаме поле за развиване през пролетния дял. Не мисля, че разликата с водачите е огромна. Ще се борим във всеки мач за успеха, с цел да зарадваме хората. ”

В същото време клубът ще се раздели със Станислав Вълчев, откакто двете страни решиха, че най-хубавото решение за футболиста е да потърси своето благополучие другаде. Клубът показва своята благодарност към играча за неговата работа и му пожелаваме триумф в персонален и професионален проект.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР