Това, че съветската армия се е борила срещу фашизма и

...
Това, че съветската армия се е борила срещу фашизма и
Коментари Харесай

Тежък удар! Георги Лозанов каза присъдата на Русия

„ Това, че руската войска се е борила против фашизма и е помогнала за успеха напълно не прави по-добър режима, който тя носи със себе си. Това са два еднообразно наказани режима “, сподели в ефира на БТВ медийният специалист доцент Георги Лозанов.

По думите му още през 1993 година Столичният общински съвет взима решението за премахването на Паметника на Съветската войска. Оттогава обаче стартират ходове и игри това да не се осъществя, сподели той.
-->
„ Ако кажем, че Съветската войска ни е освободила от нещо, би трябвало безусловно да кажем, че тя на окупационен принцип ни вкара в един тоталитарен режим. Хората помнят ли, че 45 години живяхме в общество, което няма партии, общество, в което не можеш да пътуваш, нямаш право на независимост на мнението, общество, което си мазета интелигенцията и елита. Всичко това символизира този монумент и това не може да бъде в центъра на София “, разяснява доцент Лозанов.

По думите му в България има политически субекти и доста мощна войска от тролове, които непрекъснато промиват мозъците на част от популацията и ги карат да имат вяра, че руският модел е бил по-добър от демократичния.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР