Това, че Microsoft работи по сгъващо се мобилно устройство с

...
Това, че Microsoft работи по сгъващо се мобилно устройство с
Коментари Харесай

Гъвкавият телефон на Microsoft отново се появи на бял свят

Това, че Microsoft работи по сгъващо се мобилно устройство с функционалности на телефон не е загадка. През лятото обаче се появи информация, че планът с кодово име Andromeda най-малко краткотрайно е спрян до края на годината. Но в този момент устройството още веднъж се появи в интернет, откакто на формалния Microsoft Store изтече пакет от езикови файлове на Andromeda OS. Това демонстрира, че софтуерният колос очевидно има намерение да тества въпросната операционна система.
Описанието в текстовия пакет пък подсказва, че огъващото се устройство е телефон , защото се приказва за опцията да се правят набирания и да се организират диалози.

Пак от описанието излиза наяве, че потребителите ще могат автоматизирано да записват позвъняванията. Като дизайн, апаратът очевидно има два срещуположни екрана и един външен подобен. Двукратно почукване по екрана ще го гаси, тъкмо като при известната функционалност на LG. Огъващата се джаджа ще поддържа Universal Windows Platform за съгласуемост на стратегиите, само че ще се създават и приложения особено за Andromeda OS.

Споменава се още функционалността Continuum за връзка с външен екран, както и биометрична отбрана посредством скенер на отпечатък и зеница.

По всяка възможност няма да забележим Andromeda OS в деяние до края на годината. Но по този начин най-малко разбираме, че планът е деен и евентуално се готви за премиера следващата година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР