Това, че искам "Младост "да се развива, ме мотивира да

...
Това, че искам "Младост "да се развива, ме мотивира да
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Младост от ГЕРБ Мария Илиева: Хората са духа на района

Това, че желая "Младост "да се развива, ме стимулира да продължа да работя. Развитието на един квартал зависи от районния кмет. "Младост " е на пауза, а опита който се направи преди години, с човек без опити и подготовка, е изтъкнат за всички. "Младост " би трябвало да продължи развиването си. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия претендентът за кмет на столичния регион "Младост " от ГЕРБ Мария Илиева.

"Важно е районният кмет да има поддръжката на СОС. Районният кмет би трябвало да направи и отбрани плановете, с цел да може да получи финансиране ", сподели още тя.

"Пазар в "Младост " ще има, защото ообственикът отдръпна предлагането за играждане на жилищен блок на мястото ", разкри претендентът на ГЕРБ за кмет на "Младост ".

"От диалозите ми с хора разбирах множеството проблеми. Общината би трябвало да реагира бързо. По времето на Десислава Иванчева бяха забавяни доста преписките. Трябва да има повече електронни административни удобства за бизнеса ", разкри Илиева.

"През последните 10 години в София се построиха над 100 нови детски градини. Важно е да обърнем внимание на младежите, тъй като Младост не са постройките, а хората. Хората са духа на региона ", приключи Мария Илиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР