Това, че гледахме не означава, че киногодината е приключила, напротив

...
Това, че гледахме не означава, че киногодината е приключила, напротив
Коментари Харесай

На кино през май

Това, че гледахме не значи, че киногодината е завършила, в противен случай – в този момент стартира. Май месец няма да предложи чак такива заглавия, само че е задоволително да кажа, че излиза третата част на „ Джон Уик “ с  , с цел да осветя пътя ви към киносалона за най-малко една вечер. Ако не сте гледали първите два кино лентата, имате няколко дни да наваксате.

Филмите този месец са чист, към който можете да добавите и " Аладин " (24 май), в случай че се вълнувате от приказния род вид Боливуд. Така че не съм избрала никакви комплицирани драми или претенциозни заглавия от Кан или Берлинале. Шегувам се, в тази поредност няма и да избера такива. Ето и четирите заглавия за месеца, на които се стопирах:

„ Мошенички от класа “ – 10 май

Следя Ан Хатъуей в Instagram и от няколко дни тя не стопира да популяризира новата си лента. В нея си партнира с Ребъл Уилсън. Филмът, допускам, ще е тъп и комичен, само че човек от време на време няма потребност от повече в края на един работен ден, нали? Двете героини сплотяват гениите си в региона на подлостта, с цел да господстват над мъжете. Става въпрос за пари, несъмнено. Майсторката тук е Джоузефин (Ан Хатъуей), която образова в бизнеса необиграната Пени (Ребъл Уилсън). Двете вземат участие дружно в едно „ занимателно премеждие “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР