Това била цената на подкрепата за Васил Терзиев Бившият шеф

...
Това била цената на подкрепата за Васил Терзиев Бившият шеф
Коментари Харесай

Сензационна версия: Антон Хекимян става зам.-кмет на София

Това била цената на поддръжката за Васил Терзиев

Бившият началник на новините на бТВ и неуспешен претендент за кмет на София Антон Хекимян въпреки всичко ще влезе в столична община, само че като зам.-кмет по културата, твърди в последния си брой вестник Уикенд.

Всъщност сходна сензационна версия бе публикувана още преди седмица, когато се твърдеше, че е извършена среща сред Бойко Борисов и Васил Терзиев, на която водачът на ГЕРБ е заречен своята поддръжка за кандидатурата му на балотажа против зам.-кметско място за Хекимян и председателския пост в Столичния общински съвет за предприемача Любомир Минчев.

Въпросната намира се е състояла в четвъртък, 2 ноември – три дни преди балотажа и ден след прословутата имитация на Борисов – „ по-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност “. Това изяснява значително и обрата в държанието на Бойко Борисов, който в петък, 3 ноември, разгласи безапелационната си поддръжка за Васил Терзиев и в последна сметка претендентът на ПП-ДБ завоюва с доста дребна преднина пред Ваня Григорова.

В изборния ден, когато отиде да гласоподава и даде къс брифинг, самият Борисов отхвърли такава среща да се е провеждала, само че като че ли не бе толкоз безапелационен - искаше бързо да завърши тематиката и да премине към различен журналистически въпрос. С по-лесен отговор.

Каква е истината ще разберем още в понеделник, когато би трябвало да се извърши първа част от сюжетът – избор на ръководител на СОС, а по-късно и асортимент на екипа на новия кмет.

Пръв измежду равни в СОС желае да е и Борис Бонев от „ Спаси София “, само че надали ще получи късмет. На него също било препоръчано зам.-кметско място – по превоза.

Източници от ГЕРБ настояват, че в случай че Антон Хекимян не стане зам.-кмет няма да е на избираемо място в листата за евроизборите, както се твърдеше, а ще бъде препоръчан или за началник на Българска национална телевизия (мандатът на Емил Кошлуков изтече преди година и половина), или ще е партийната квота за Съвета за електронни медии.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР