Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и

...
Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и
Коментари Харесай

В парка в Манчестър: Млада майка накара детето си да играе на друго място и да не гледа, докато я изнасилва 17-годишен психар

Това била една напълно елементарна вечер за младата майка и двегодишния й наследник, които отишли на разходка в парка " Столибридж " в Манчестър, написа " Дейли Мейл ", предава " Блиц ". По време на разходката внезапно дамата почувствала удар в шията, след това нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: " Направи каквото ти споделям и няма да пострадаш ".

``
реклама

 Студеният метал на врата на майката се оказал изострен нож. Детето й, което играело начело, замръзнало и се втренчило в фанатика.

" Само не пред него, апелирам ви, единствено не пред моя наследник...  продължавай да си играеш, апелирам те, не гледай тук... ", споделила жертвата По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като от време на време я поглеждал, до момента в който тя лежала на земята. " Само не гледай тук, продължавай да играеш ", споделила дамата на детето си. Изведнъж дамата внезапно се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало - 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едвам прошепвайки: - " Извинете за случилото се ".

Оше същата вечер жертвата отишла в полицията. Нападател бил открит още на идващия ден: той прекарал нощта в парка " Столибридж ", а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на следствието. Това бил 17-годишният младеж Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на суматоха. Медицинското му положение е освидетелствано от лекари  и е бил закаран в психиатрична болница. Тези дни е завършил правосъдният развой и управляващите означиха смелостта на дамата по време на случая. На майката били платени едвам 1200 паунда. " " Тази сума е прекомерно дребна, с цел да компенсира цялата болежка на майката, само че просто не можем да дадем повече... ", споделя съдията Джеймс Портър в речта си.  " Това беше една от най-жестоките офанзиви против уязвима млада майка, застрашена с нож пред детето си ", съобщи още съдията.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР