Това беше. Това беше този. Това беше точно този вид

...
Това беше. Това беше този. Това беше точно този вид
Коментари Харесай

Неуспешно преследване на Джордж Макгинис с легендарния Никс какво-ако

Това беше. Това беше този.

Това беше тъкмо този тип състезател, който щеше да разреши на Никс да останат в сегмента Boardwalk/Park Place на Monopoly Board на NBA и да избегнат връщането към Marvin Gardens и St. James Place по пътя към Балтика. Това беше тип ход, който щеше да разгласи, че не са чудеса с два удара, удовлетворени от двойните банери, които преди малко бяха окачили през последните няколко години.

Това беше. Това беше този. Джордж Макгинис беше този. И през 1972 година, и през 1973 година той води Индиана Пейсърс до шампионата на ABA, печелейки MVP на плейофите през последната година. През 74 година той се трансформира в един от петте най-хубави играчи в лигата със приблизително 25,9 точки и 15,0 битки. През август същата година, към момента единствено на 24 години, той искаше да получи заплата.

Пейсърс не бяха склонни да изпразнят портфейлите си, знаейки прекомерно добре слабото фискално бъдеще на ABA. 76ers, надълбоко в бедрата в голяма реорганизация, държаха правата му в НБА, само че Макгинис беше заявявал п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР