„Това беше едно от най-големите предизвикателства в кариерата ми. Най-важното

...
„Това беше едно от най-големите предизвикателства в кариерата ми. Най-важното
Коментари Харесай

Аделина Радева: Това беше едно от най-големите предизвикателства в кариерата ми

„ Това беше едно от най-големите провокации в кариерата ми. Най-важното за мен беше да го проведа на равнището на президентската институция и да спазя тъкмо регламента, направен от Българска национална телевизия и признат от двамата кандидати “.

Това показа водещата на телевизионния дебат сред кандидатите за президентския пост Румен Радев и проф. Анастас Герджиков Аделина Радева.

Повече от милион и двеста хиляди души наблюдаваха президентския спор по данни на организация ГАРБ Аудиенс Межърмент България и статистиката на цифровите платформи на Българска национална телевизия. Дебатът по Българска национална телевизия 1 е най-гледаното предаване в българския ефирен ефир през вчерашния ден. Делът на младата публика (от 18 до 34 години), който доближи до 34,7% от всички фенове пред екрана в часа на излъчването.

В рамките на съвсем час и половина, Румен Радев и Анастас Герджиков показаха позициите си по настоящи тематики, свързани с пълномощията на президента, зададоха въпроси по сред си и дадоха отговор на блиц въпроси на водещата.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР