Това беше една незабравима година за Конър Макгрегър. Ирландската суперзвезда

...
Това беше една незабравима година за Конър Макгрегър. Ирландската суперзвезда
Коментари Харесай

Макгрегър се завърна в Ирландия за празненства със семейството

Това беше една незабравима година за Конър Макгрегър. Ирландската суперзвезда в света на смесените бойни изкуства беше един от основните герои в едно от спортните събития на годината. В края на август той се изправи в мултимилионна боксова среща с легендата Флойд Мейуедър-младши в Лас Вегас.

И въпреки че загуби с механически нокаут в 10-ия рунд, през онази вечер Макгрегър си потегли с към 100 милиона $ по-богат.

Всичко това най-вероятно е спомогнало за даже още по-весела Коледа в фамилията на Макгрегър и 29-годишният спортист показа извоюваните средства с най-близките си хора в Дъблин, Ирландия при завръщането в родината си.

Той разгласява няколко фотоси в формалния си профил в Instagram, като взе Конър Макгрегър-младши и фамилията си, с цел да излязат и да се насладят дружно на празничното забавление.

Макгрегър заleoe майка си на вечеря, наслаждавайки се на храната в първокласен ресторант, а също по този начин заведе сестра си Ерин на шопинг.

И до момента в който края на 2017-та година наближава, Макгрегър към този момент е хвърлил взор на Мейуедър за реванш, само че този път в клетката на UFC. Американецът отхвърли за евентуална договорка с UFC, макар че преди седмица съобщи, че може да направи над 1 милиард $ от договорка с ММА организацията и борба с ирландеца в Октагона.

Макгрегър бързо реагира, предизвиквайки 40-годишната боксова легенда, а президентът на UFC Дейна Уайт съобщи, че опцията Мейуедър да се бие в клетката е "напълно допустима ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР