Това беше един последен натиск, който отне живота на Фаузия

...
Това беше един последен натиск, който отне живота на Фаузия
Коментари Харесай

Натиска: Вътре в ужасния живот на Фаузия Джавед със съпруга убиец, преди кариерата й да го хване в капана

Това беше един финален напън, който лиши живота на Фаузия Джавед, само че нейният принудителен брачен партньор я е малтретирал доста преди този момент.

Миналия април Кашиф Ануар беше наказан на 20 години затвор за убийството на брачната половинка си Фаузия, откакто я бутна от ръба на канара през септември 2021 година Двойката беше на „ мини-луна “ в Единбург, когато Ануар, 29, изведе Fawziyah, 31, до върха на Arthur's Seat и я принуди да стане от ръба. Тя умря бременна в 17-та седмица с нероденото им дете.

Тази вечер втората част от документалния филм на Channel 4 The Push: Murder on the Cliff се излъчва и наблюдава мъчителното дело за ликвидиране в съда. Кадрите разкриват всички доказателства, които полицията и прокурорите са събрали против Ануар, с цел да потвърдят, че – макар изказванията му – брачната половинка му не се е подхлъзнала и паднала инцидентно на хълма, до момента в който си е правила селфи.

Фавзия е била обект на ужасяващо малтретиране от страна на брачна половинка си и нейните мъчителни разкази описват в детайли, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР