Това бе израелският 11 септември. Така бившият зам.-външен министър Милен

...
Това бе израелският 11 септември. Така бившият зам.-външен министър Милен
Коментари Харесай

Израелският 11 септември! Хамас подготвяли атаката с бележки

Това бе израелският 11 септември. Така някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев окачестви войната, която Хамас стартира в събота против Израел.

По метода, по който бе проведена военната офанзива и по метода, по който бе проспана от службите - доста паралели могат да се създадат сред 11 септември в Съединени американски щати, когато управляващите бяха хванати в незнание, както и в този момент се случи в Израел “, сподели Керемедчиев в ефира на бТВ.
-->
„ Този спор е трупано с години напрежение, което ескалира, тъй като линията Газа е откъсната от палестино-израелските диалози. В Запазния бряг се договаря непрекъснато “, уточни Керемедчиев.

„ Ивицата Газа е закъснение от света. Живеят в мизерия и бедност “, безапелационен бе той.

„ Тази офанзива е дълго планувана и доста добре проведена. Зад нея 100% седи Иран, тъй като този вид ракети са иранско произвеждане. Със сигурност в организацията вземат участие и инструктори от иранската армия, които са едни от главните уредници на тези събития “, сподели някогашният зам.-външен министър.

По думите му „ Хамас “ не са употребявали компютри или телефони, а са употребявали бележки и от уста на уста, с цел да не бъдат засечени Израел. „ Хамас “ употребявали дребни мобилни екипи. Според него това била заплахата на офанзивата.

Керемедчиев уточни, че точно, тъй като са дребни на брой групи могат да се крият в къщи и да взимат заложници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР