Тото Волф призова ръководителите на Формула 1 да продължат с

...
Тото Волф призова ръководителите на Формула 1 да продължат с
Коментари Харесай

Тото Волф отправя искане към ръководителите на Формула 1 относно разследването за „неподходящо поведение“ на Кристиан Хорнер

Тото Волф прикани ръководителите на Формула 1 да продължат с „ бистрота “, когато се занимават с обвиняванията за „ неуместно държание “, пред които е изправен Кристиан Хорнер.

Член от личния състав упрекна шефа на тима на Red Bull, че е работил несъответстващо, като самостоятелен юрист в този момент проверява изказванията. Хорнър изрично отхвърля обвиняванията.

Той беше разпитан от юриста на скрито място преди две седмици, като към момента няма вести за напредъка на следствието. Засега Хорнер продължава отговорностите си както нормално и участва на предсезонни проби в Бахрейн тази седмица.

Шефът на Mercedes Волф също участва на тестванията и приказва за първи път по обвиняванията против Хорнер. Австриецът прикани за строго следствие на Хорнер.

„ Мисля, че Формула 1 е ясна и че тимовете също, ние сме за приобщаване, тъждество, правдивост, многообразие. И не става дума единствено за това да говорите за това, само че и да го живеете ден след ден. Мисля, че това е стандартът, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР