Тото е големият победител в последния сезон на ВИП Брадър.

...
Тото е големият победител в последния сезон на ВИП Брадър.
Коментари Харесай

Тото: Сърцето ми отново е заето

Тото е огромният победител в последния сезон на ВИП Брадър. Изпълнителят от хитовата група СкандаУ даде едно от огромните си изявленията за предаването „ На кафе “ по Нова ТВ. В откровената си изповед той, призна, че за малко е бил разграничен със своята другарка Яна, само че в този момент още веднъж са дружно. Йонислав Йотов споделя още любопитни моменти от пресоя си в най-известната Къща.

Какво направи в първия си ден на независимост?

Отидох си на село, където си гледах филмчета и си почивах. Извиних се на най-близките си за държанието си в Къщата, в случай че съм засегнал някого с нещо.

Какво си сподели с твоята другарка Яна?

Не сме разисквали на дълго и на необятно предстоя ми в Нови хан и не е имало непотребни въпроси или подиуми на ревнивост. Казахме си какъв брой се обичаме. Извиних ѝ се че я разясних в Къщата, тъй като ѝ бях заречен да не го върша. С нея бяхме разграничени за към 2 месеца и се събрахме отново едвам 3-4 дни преди влизането ми във ВИП Брадър.

Смяташ ли, че флирта ти с Мегз може да е повлиял на връзките ти с нея?

Не би ни раздрусал връзките по никакъв метод. Именно повторното ни възобновяване на нашата връзка ме държеше като тотално ваксиниран от женско внимание.

В Къщата ти се радваше и на вниманието на Ваня Щерева?

Ванчето я усещам като мой набор, същия вид диване като мен.

Вътре в Къщата имаше доста напрегнати моменти, изключително с началник Петров. Смяташ ли, че алкохолът бе отговорен?

Не счита, че алкохолът е катализатор на експанзията му към Шеф Петров. Първият път когато му скочих бях безусловно изтрезнял. Чувствам като натиснат паник бутон всякога когато някой дръзне да спомене майка ми, по каквито и да е аргументи. Избухването ми беше отговор на експанзия, трупана след 50 дни вербално принуждение от страна на готвача.

Ти съвсем бе подготвен да го удариш?

Смятам, че му дължа опрощение, минимум пред децата му. Естествено, че не бих го блъснал. По-скоро желаех да го внушавам респект, да му покажа че против него има мъж. Нямаше въздържан подбудител в Къщата, някой който да подклажда драмата. Няма скандал, който да не е тръгнал от Шеф Петров.

Би ли отишъл в заведението на шефа?

Няма какво да диря в ресторанта му.

Кой е най-слабият ти миг в играта?

Това е, когато усетих, че желая да изляза.

Какво мислиш за моментите, в които ти се искаше феновете да те изгонят?

Исках и душата, и главата ми да починат, не желаех със ставането си да чувам кавги, или вероятно да вземам участие в тях. Въпреки, че имаше и радостни моменти, беше извънредно мъчно.

Вярно ли е, че изкарваш по 47 милиона на месец?

Нямам на концепция по кое време съм споделил, че изкарвам по 47 милиона на месец. Аз да не съм Мадона!?

Защо се е изненада, когато те обявявиха за победител?

Миналата година през декември дружно с половинката ми в група Скандау - Лъчо пяхме в заведение в Пловдив пред скромната аудитория от 6 индивида. И внезапно, тази година аз се оказвам с премия за Група на годината и внезапно спечелвам ВИП Брадър. Това, в случай че не изненада…

Таиш ли отчаяние към никои от съквартирантите си?

По-скоро съм податлив да се афектирам за момента за някакви неща, само че знам че ще ми мине.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР