Тотнъм запази първото си място в група D на Шампионската

...
Тотнъм запази първото си място в група D на Шампионската
Коментари Харесай

ВАР развали кефа на Тотнъм в 96-ата минута

Тотнъм резервира първото си място в група D на Шампионската лига след трагично тъждество 1:1 със Спортинг (Лисабон). Хиксът обаче не се оказа задоволителен за " шпорите " да подсигурят присъединяване си в елиминационната фаза на конкуренцията. Гостите от Португалия, които са втори със седем пункта, стартираха по-добре мача и поведоха посредством Едуардс през първата част. След паузата селекцията на Антони Конте се подвигна на късен взлом и Бентанкур изравни в 80-ата. Дълбоко в добавеното време Хари Кейн вкара за 2:1, само че насладата му беше анулирана от ВАР и маркираната засада.
 Атлетико (Мадрид) - Байер (Леверкузен) 2:2 в мач от Шампионската лига
Кошмарна вечер за испанския футбол - Атлетико също е навън от ШЛ след неповторима драма в Мадрид

Караско се трансформира в антигерой за хората на Чоло Симеоне

В другата среща Айнтрахт надделя Марсилия и по този начин всички отбори в групата резервираха шансове за класиране на осминафиналите.
 Снимка 592558
Източник:

Спортинг (Лисабон) исторически много мъчно играеше в Англия, само че най-малко началото на борбата в Лондон вдъхваше вяра, че този път обстановката за " лъвовете " ще е друга. Доказателство за това стана изстрел на Паулиньо, който мина рисково до вратата на Лорис.

В 21-ата амнистия към този момент нямаше, откакто Маркъс Едуард реализира своето сладко възмездие против родния си Тотнъм. Недооцененият от академията на " шпорите " открадна кълбото в центъра, след което насочи извънреден изстрел по тревата, който с оптималната точност попадна в британската мрежа.
 Барселона - Байерн (Мюнхен) 0:3 в мач от Шампионската лига
Байерн не елементарни на Барселона в нощта на каталунското отпадане от Шампионската лига

Баварците надделяха единствено с 3:0 " блаугранас " посред неговия " Камп Ноу "

Тотнъм се сети да играе футбол едвам след почивката, когато започнаха и да се редят забавните положения пред Антонио Адан. За жал на Антонио Конте обаче всички голови обстановки трябваше да бъдат завършвани от халф-бека Мат Дохърти. Всичките му изстрели биваха спасявани от стража на Спортинг. Веднъж от рефлекса на юношата на Реал (Мадрид) си изпати и Ерик Дайър.

" Шпорите " оцеляха неизвестно по какъв начин в 77-ата минута. Включване на Педро Поро от гостите приключи с диагонален удар, който беше избит от Лорис. Топката стигна до Назиньо, който направи по-трудното и не откри опразнената мрежа.

Тотнъм изравни резултата 10 минути преди края. Антонио Адан се намеси безобразно при центриране от корнер, а скочилият най-високо Бентанкур насочи с глава за дълго чакания изравнителен гол. При обстановката, в миг на беззащитност, вратарят на Спортинг искаше нарушаване от основния арбитър.
 Снимка 592556
Източник:

В 89-ата минута Ерик Дайър можеше да донесе цялостния поврат, само че от няколко метра той направи по-трудното и стреля с глава в навън.
 Интер - Виктория (Пилзен) 4:0 в мач от Шампионската лига
Интер разруши Виктория и прати Барселона в Лига Европа

Симоне Индзаги извърши огромната цел

В самия край Тотнъм сякаш доближи до трите точки след гол на Хари Кейн. ВАР обаче се намеси и отсъди доста тънка засада, която извади отвън нерви Антонио Конте. Заради реакциите си италианецът получи пряк червен картон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР