Тотнъм ще се опита да направи двоен трансферен удар от

...
Тотнъм ще се опита да направи двоен трансферен удар от
Коментари Харесай

Тотнъм подсилва защитата си с двама от Бундеслигата

Тотнъм ще се опита да направи двоен трансферен удар от Бундеслигата. В листата на новия управител на „ шпорите “ – Анге Постекоглу, са бранителите Мики ван де Вен от Волфсбург и Едмонд Тапсоба от Байер Леверкузен, написа The Guardian.

22-годишният Ван де Вен направи доста мощен сезон, като към този момент е провел първи диалози с представители на Тотнъм. Нидерландският централен бранител, който може да играе и като ляв бек, пропусна единствено един мач за „ вълците “ през акцията. Ван де Ван беше включен в предварителния лист на Луис ван Гаал от 39 играчи за Световното състезание в Катар, само че не попадна в окончателния състав. Той е част от тима на Нидерландия за Европейското състезание до 21 години. Към момента той е оценен на към 40 милиона евро, а има контракт с Волфсбург за още 4 години.

Тапсоба, който е национал на Буркина Фасо, бе спряган за лондонския отбор още през януари, като в този момент в Леверкузен чакват сериозна оферта в границите на 50 милиона евро. Той имаше основна роля във възраждането на „ аспирините “ под управлението на Шави Алонсо. 24-годишният Тапсоба записа 47 мача във всички шампионати през последния сезон.

В листата на Постекоглу е и бразилският защитник на Ювентус – Глейсон Бремер, който е податлив да напусне поради проблеми при „ биаконерите “.

Spurs add Wolfsburg's Micky van de Ven to centre-back shortlist with Edmond Tapsoba, writes
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР