Тотнъм победи Нотингам Форест с 2:0 в първия мач от

...
Тотнъм победи Нотингам Форест с 2:0 в първия мач от
Коментари Харесай

Тотнъм постигна десета шампионатна победа в гостуването на Нотингам Форест

Тотнъм победи Нотингам Форест с 2:0 в първия мач от 17-ия кръг на Висшата лига. Ричарлисон и Деян Кулусевски се разписаха за гостите.

" Шпорите " играха по-офанзивно в хода на първото полувреме на стадион " Сити Граунд " в Нотингам. Още в 3-ата минута Хюн-Мин Сон се озова очи в очи с Мат Търнър, само че вратарят избави.

Лондончани поведоха в резултата в добавеното време на първата част. Ричарлисон засече с глава центриране в наказателното поле на Деян Кулусевски.

След почивката домакините потърсиха изравнителен гол. Попадение на Антъни Еланга бе анулирано след намесата на ВАР поради засада.

Столичани удвоиха задатъка си, с което подпечатаха своя триумф. Деян Кулушевски насочи компактен удар право в Мат Търнър, само че стражът мазета топката в личната си врата.

Възпитаниците на Анге Постекоглу приключиха срещата с човек по-малко на терена. Ив Бисума бе изпъден с пряк червен картон за влизане с бутоните напред.

В продължението на дуела Нико Уилямс се опита да обезпечи почетен гол за мидландци, само че стреля по земя в дясната греда.

Тотнъм остава на 5-ата позиция в класирането с актив от 33 точки. Нотингам Форест заема 17-ото място в подреждането с 14 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР