Тотнъм назначи официално Райън Мейсън за временно изпълняващ функциите на

...
Тотнъм назначи официално Райън Мейсън за временно изпълняващ функциите на
Коментари Харесай

Официално: Тотнъм назначи заместник на Жозе Моуриньо

Тотнъм назначи публично Райън Мейсън за краткотрайно изпълняващ функционалностите на управител до края на сезона на мястото на уволнения в понеделник Жозе Моуриньо.

29-годишният Мейсън ще бъде подпомаган в работата си от Крис Пауъл и Найджъл Гибс като помощници. Мишел Ворм ще бъде треньор на вратарите, а някогашният капитан на " шпорите " Ледли Кинг резервира ролята си в треньорския щаб.

Following the departure of Jose Mourinho, we can now confirm that Ryan Mason will take charge as Interim Head Coach for the remainder of the season. ⚪️

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
Райън Мейсън, който има един мач за националния тим на Англия, е младеж на Тотнъм, като сред 2008 и 2016 година има 70 мача и 4 гола за клуба. През 2016 година той мина в Хъл Сити за рекордната за " тигрите " сума от 13 милиона лири, само че година и половина по-късно бе заставен да приключи кариерата си предварително, откакто получи тежка черепна контузия след конфликт с Гари Кейхил в мач сред Челси и Хъл.

Дебютът на Мейсън отпред на Тотнъм ще бъде в сряда в турнирния мач със Саутхямптън, а в неделя той може да донесе първи трофей на " шпорите " от повече от десетилетие, в случай че отборът завоюва финала за купата на Лигата против Манчестър Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР