Тотнъм напредва в търсенето си нов мениджър, след като президентът

...
Тотнъм напредва в търсенето си нов мениджър, след като президентът
Коментари Харесай

Тотнъм избира между Енрике и треньора на Фейенорд за нов мениджър

Тотнъм напредва в търсенето си нов управител, откакто президентът Даниел Леви е стеснил кръга си до двама претенденти - Луис Енрике и Арне Слот. „ Шпорите “ търсят нов непрекъснат ментор, откакто уволниха Антонио Конте през март. Райън Мейсън пое поста краткотрайно до края на сезона, само че наподобява, че Леви е покрай намирането на непрекъснат правоприемник на италианеца.

Daily Mail твърди, че Леви ще избира или Енрике, или Слот. Съобщава се, че президентът на лондончани възнамерява да организира диалози с двамата през идващите дни.

„ Шпорите “ за първи път записаха интерес към Енрике предишния месец. Испанецът би донесъл богат опит, за разлика от Слот. Той е управлявал Барселона, Рома и националния тим на Испания и евентуално ще бъде по-скъпият вид от двамата.

44-годишният Слот изведе Фейенорд до купата в Ередивизи тази година и също се радваше на триумф с АЗ Алкмаар. Нидерландският клуб желае да го задържи и се счита, че са подготвени да му предложат нов контракт със заплата от близо 3 милиона евро на година.

Ако Тотнъм реши да се насочи към Слот, Фейенорд ще изиска 7 милиона като отплата. Енрике може да дойде в британската столица без пари, откакто е без работа, само че Леви може да избере атакуващата философия на Слот.

Смята се, че в Тотнъм желаят да имат нов управител в идващите две седмици. Наставникът на Айнтрахт Франкфурт - Оливер Гласнер, както и някогашният управител на отбора - Маурисио Почетино, също са свързвани с работата, само че наподобява малко евентуално те да бъдат назначени на работата, изключително, откакто аржентинецът се чака да поеме Челси.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР