Тотално безхаберие! Така лаконично бившият шеф на Националната полиция ген.

...
Тотално безхаберие! Така лаконично бившият шеф на Националната полиция ген.
Коментари Харесай

Ген. Василев попиля МВР за убийството в Нови Искър: Тотално безхаберие! Лошо е издирван


Тотално безхаберие! Така сбито някогашният началник на Националната полиция ген. Васил Василев разяснява държанието на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които позволяват шесторният палач от Нови Искър да стигне до жестокото закононарушение, имайки зад тила си голямо престъпно досие.

" Лошо е търсен преди. Сега доста неща се знаят за него, а преди очевидно не е било по този начин. Сигурно има доста сходни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас ", добави генералът, предава Пик.

Според него има доста нелепи обстоятелства, които са предшествали кървавото ликвидиране. Не на последно място - неналичието на съответна реакция на кмета на Луково, както и на отсъствието на зоркост у локалните хора, които не са алармирали за противозаконното престояване на килъра Росен Ангелов в непозната къща.

" Трябва да се направи нещо. Той не е търсен, оставен е да се развива в отрицателен проект, живял е в противозаконна къща. Вчера виждам кмета на Луково, който споделя: " Тука идва той, ей там се е самонастанил ". Добре де, кмете, за какво не отидеш да провериш - кой се е настанил, за какво? Ти като кмет, орган на държавната власт, за какво не отидеш да провериш?! ", попита Василев.

" Другото - той е стрелял, упражнявал се е по едни шишета. Не са обърнали внимание. Иначе - този човек като е наказан, съдът би трябвало да каже за какво не е в пандиза. Има присъда и съдът декларира - влизаш в пандиза и се завършва! ", разяснява генералът.

Генералът прикани: " Този човек броди из планината, той се движи, ще се намокри, ще му стане студено. Той знае къде има заслони, хранилки, къщи. Може да нападне остарели хора, самотни, да ги убие... Трябва да се привлекат хора, ловци, локални поданици, които да се включат в издирването. 

Припомняме, че злокобното шесторно ликвидиране в Нови Искър разбуни обществеността и провокира лавина от разбори и мнения. В нощта на 31 декември невъзмутимо бяха разстреляни живеещите на фамилни начала Неделчо Юнаков и Кети Кюхова, синът на Неделчо - Георги, дъщерята на Кети - Нанси, приятелят на Нанси - Боби, както и майката на Кети. ДНК експертиза потвърди, че безмилостният палач е Росен Агелов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР