Тошко Йорданов: Ще подкрепим всяка комисия, която е предложена заради

...
Тошко Йорданов: Ще подкрепим всяка комисия, която е предложена заради
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Христо Иванов ми каза, че той трябва да одобри МС. Манолова ме посъветва: Обещайте му нещо и после не го изпълнете

Тошко Йорданов:

" Ще подкрепим всяка комисия, която е препоръчана поради извращение с българската природа. Г-н Христо Иванов си разреши да лицемерничи. Откакто съм в този парламент, на мен персонално ми се повръща от лицемерието. Относно комисията за Буджака още на предходните договаряния казахме, че тази комисия ще я подкрепим, а Иванов отвърна, че няма проблем. В Стаята, където се бяхме събрали сподели, че той би трябвало да утвърди членовете на Министерски съвет и всяко предопределение на контролните органи. Г-жа Мая Манолова съобщи пред мен и Виктория: " Обещайте му нещо на Христо Иванов и след това не го изпълнете “. Бих отишъл на детектор на лъжата, с цел да потвърдя, какво споделиха тези двама лицемери в този парламент ".

" Разбирам, че си мислите за олигарсите. Ние нямаме олигарх, само че имаме водещ. За нас от Има Такъв Народ дали ще сменяем Доган и Пеевски с Иво Прокопиев, е еднообразно гадно ".

Христо Иванов отвърна:

" Съжалявам, нашите депутати са на половината на вашите, само че са ми доста скъпи. Редно е да съгласуваме хората, които оферирате. Това не значи, че ние нямаме право на несъгласие. Казах ви, че тези решения са основни, с цел да може да им се гласоподава доверие. Нормално е да имаме естествен диалог за хората, които ще извършват политиките. Не искахме дялове и порции. Да, желали сме да знаем за кого ще гласуваме. Няма да гласуваме за хора без биографии и за анонимници, които може би крият хубави качества. Майка ми ми се скара за държанието ми, като ми сподели, че може да има симпатични хора като оферти министър по ромските въпроси. Когато желаете нашите гласове, ние желаеме да знаем за кого ще си дадем доверието ".

Тошко Йорданов се намеси: " Ние нямаме потребност от подобен сътрудник и, апелирам ви, не ни търсете за кабинет. Колеги от ИБГНИ, всеки, който твърди,че имаме нещо общо с Движение за права и свободи, може да отиде на психиатър.

Мая Манолова изригна против Има Такъв Народ:

" Ето по тази причина настоявах - договарянията да са обществени, а не по кюшетата, какъвто е метода на господата от Има Такъв Народ. Щеше да е ясно кой какво е споделил. Ако желаех да сляза на вашето равнище щях да кажа по какъв метод господин Трифонов ме увещаваше да не се кандидатирам за кмет на София и на каква цена. Видя се по какъв начин Сокола си пази орлетата и по какъв начин те му ръкопляскат ".

Христо Иванов се включи още веднъж в дебата: " Бяхме упрекнати, че сме предатели. Искам да кажа на нашите гласоподаватели: Ние не ви предадохме. Отказахме да гласуваме за котка в чували ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР