ТОРОНТО (АП) — Съдебните документи показват, че петима играчи от

...
ТОРОНТО (АП) — Съдебните документи показват, че петима играчи от
Коментари Харесай

Съдебните документи показват, че петима играчи от световния юношески отбор на Канада за 2018 г. са обвинени в сексуално посегателство

ТОРОНТО (АП) — Съдебните документи демонстрират, че петима играчи от международния младежки тим на Канада за 2018 година са упрекнати в полово посягане.

Картър Харт от Филаделфия Флайърс, Майкъл Маклауд и Кал Фут от Ню Джърси Девилс, Дилън Дубе от Калгари Флеймс и някогашният състезател от НХЛ Алекс Форментън са изправени пред обвинявания по отношение на случай, за който се твърди, че се е случил на 19 юни 2018 година в Лондон, Онтарио. Документът, получен от Асошиейтед прес в четвъртък, беше вписан в протокола в сряда.

Маклауд е изправен пред в допълнение обвиняване, че е страна в закононарушението полово посягане. Адвокатите на петимата играчи предходната седмица потвърдиха, че клиентите им са упрекнати в полово посягане и отхвърлиха да са направили нарушаване.

Харт се съобщи на полицията в петък, Форментън и Фут в неделя, Дубе в понеделник и Маклауд във вторник. Лондонската полиция насрочи конференция за понеделник, с цел да разиска следствието.

Двама членове на от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР