Торнадо премина през Крим близо до Керченския (Кримски) мост на

...
Торнадо премина през Крим близо до Керченския (Кримски) мост на
Коментари Харесай

Не само ракети - торнадо помете Кримския мост СНИМКИ+ВИДЕО

Торнадо мина през Крим покрай Керченския (Кримски) мост на 9 юли. Видео на този естествен феномен е публикувано в съветския телеграм канал ЧП / Крым.

Торнадо от прозореца на колата си снима локален гражданин, който минаваше около него. На фона на мрачен мълниеносен облак се вижда фуния от малко торнадо. Окупационните управляващи на полуострова към този момент не оповестяват дали има потърпевши от стихията.

Имайте поради, че неприятното време тази неделя обхвана целия Крим. Порои с гръмотевични стихии, градушка и стихия с пориви до 20 метра в секунда удариха полуострова.
 времето в Крим през днешния ден, неприятно време в Крим, торнадо в Крим, дъждове в Крим Лошото време удари Крим на 9 юли
Симферопол пострада много от неприятното време - градът беше затрупан от мощен дъжд с гръмотевици и светкавици. Пешеходци и коли не можеха да преминат на жп гарата в Симферопол заради обстоятелството, че мястото беше наводнено с вода.
 времето в Крим през днешния ден, неприятно време в Крим, торнадо в Крим, дъжд в Крим, времето в Симферопол Порой удари Симферопол, който наводни региона на автогарата
Проливен дъжд беше регистриран и в Алупка. Заради неприятното време електричеството към този момент е спряно в разнообразни региони на Крим.

В същото време съветските системи за противовъздушна защита (ПВО) са свалили през днешния ден две ракети, едната над анексирания Кримски полуостров, а другата - над южната Ростовска област Ростов, която също граничи с Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на съветски публични представители.

Силите на Противовъздушна отбрана смъкнаха в региона на град Керч крилата ракета. Няма материални вреди и потърпевши, заяви в канала си в " Телеграм " ръководителят на Крим Сергей Аксьонов, представен от ТАСС. Губернаторът прикани жителите да запазят успокоение и да се доверяват единствено на тествани източници на информация.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР